fbpx
Selecteer een pagina

Zandstraat 131

Veenendaal

}

Ma - za 8.30 - 18.00

Zondag gesloten

info@lekkertrakteren.nl

0318 520645

Zandstraat 131

Veenendaal

}

Ma - za 8.30 - 18.00

Zondag gesloten

info@lekkertrakteren.nl

0318 520645

Over Lekkertrakteren.nl

Vers & ambachtelijk bereid in eigen bakkerij

Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd

Wij bezorgen in Veenendaal en omstreken.

Bakkerij ‘t Haverland en Lekkertrakteren.nl

Lekkertrakteren.nl is de online webshop van brood en banket bakkerij is een website van brood en banket bakkerij ‘t Haverland. Deze ambachtelijke bakkerij is actief sinds 1984. Alle producten worden ambachtelijke manier gebakken. Daarbij maken we gebruik van producten van de hoogste kwaliteit. Lekkerbekken die iets te vieren hebben en met iets origineels en vooral lekker willen trakteren kunnen iedere dag bij ons terecht. Dat zijn vaak klanten die niet zelf een avond in hun keuken willen doorbrengen staan om hun gezin, familie, vrienden, vriendinnen of collega’s iets lekker voor te schotelen. Dat gaat dus lang niet alleen om een verjaardag. Denk hierbij zeker ook aan een bruiloft, een geboorte, een jubileum of een geslaagd examen.

Vaak komen ook bedrijven bij ons aankloppen die hun medewerkers willen verrassen, die wat te vieren hebben zoals bij het binnenhalen van een grote klant of van een belangrijke opdracht. Om hun secretaresse te bedanken op secretaressedag, bij de start van een bouwproject, de dag van de bouw, start van een bouw.

Er is iedere dag wel iets te vieren waarvoor je op bakkerij ‘t Haverland en op lekkertrakteren.nl beroep kunt doen. Kortom, iedereen die van lekker eten houden (en wie is dat niet?)kunnen op ons rekenen.

Heb je een vraag of wil je een bericht sturen?

Je kunt ook bellen naar: 0318-520645

8 + 8 =