fbpx

Over

Over

Bakkerij 't Haverland

Het begon allemaal op 21 juni 1984. Op die dag openden Catharinus en Bertie van Ledden hun bakkerij aan de Zandstraat in Veenendaal. Vanaf die dag werd ook bakkerij ’t Haverland een begrip in de regio. Dagelijks genieten vele klanten in Veenendaal en omstreken van het brede assortiment. Niet alleen het ruime aanbod aan versgebakken brood, maar ook de knapperige koekjes, de luxe gebakjes, de seizoen chocolade en de andere lekkernijen zorgen dat er iedere dag weer wat te smullen valt bij bakkerij ’t Haverland.

Vers bereid op ambachtelijke wijze

Sinds 1984

De bakkerij is al jarenlang bekend om de uitstekende kwaliteit van de producten. Alles wordt met passie en op ambachtelijke wijze bereid. Of het nu gaat om de ovenverse brood of de schitterende bruidstaarten. Catharinus van Ledden is echt iemand die houdt van zijn vak en hij is iedere dag al vroeg in de bakkerij te vinden. Zijn vrouw Bertie is onmisbaar in de winkel. Zij helpt je graag om een keuze te maken uit het assortiment of geeft advies als je bijvoorbeeld een smakelijk feestpakket wilt samenstellen of als je gewoon wat meer informatie over de producten wilt.

Pure producten in Veenendaal

...

Kom eens een kijkje nemen bij bakkerij ’t Haverland en proef het heerlijke brood, de koeken, de taarten en het gebak uit eigen bakkerij. Alles is puur en ambachtelijk en dat proef je. De dagelijks verse producten van de bakkerij hebben hun faam verworven in Veenendaal en omstreken, zowel bij de particulier als bij de horeca.

Reviews

Wat anderen over 't Haverland zeggen
Esther Vollenberg
2022-09-24
Geverifieerd
Heerlijk gebak. Zeer vriendelijke meneer met bezorgen. Altijd dik tevreden.
Wim Treur
2022-09-17
Geverifieerd
Top lekker banket enz goed geholpen
Erik Van Manen
2022-09-11
Geverifieerd
Een bakker waar echt alles vers is zeker een aanrader!
Esther Broeksteeg
2022-09-07
Geverifieerd
Een super goede bakker. Vriendelijke bediening.
Stephan
2022-08-22
Geverifieerd
Update: Blij dat ik weer brood ben van deze bakkerij #eindeVakantie Lekker brood! Maken ook een gezellig praatje als dit uitkomt.
Dicky van Baaren
2022-04-15
Geverifieerd
Altijd lekker en kwaliteit
Renate Jacobs
2021-04-27
Geverifieerd
Ambachtelijk
Ahmed Taher
2021-02-22
Geverifieerd
Bestel hier vaak verjaardagstaarten omdat geen producten met dierlijke vetten of alcohol gebruiken. Aardige medewerkers en goeie service.
Scroll naar top